2019. évi közhasznúsági jelentés

2019. ÉVI KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS

2017. évben megkezdett szakmai munkánkat nagy lelkesedéssel folytattunk.

Tárgyi adományok:

A számos magánszemélytől érkezett tárgyi adományt szervezetünk örömmel fogadta. 2.539.800 forint értékben juttatunk el tárgyi adományokat rászoruló szervezeteknek és magánszemélyeknek. A tárgyi adományok típus szerint: gyerek, női, férfi ruha; cipő; gyerekjáték; plüssjáték; mesekönyv; babakocsi; járóka; függöny; gyerek biztonsági ülés; bébi hordozó; játszószőnyeg; pelenka; ágynemű; táska. Adományaink tételes felsorolása az adományozási szerződések mellékletében található.

Élelmiszerbank:

2019. év márciusától minden héten kedden az Élelmiszerbank Egyesülettől kapott kenyér, péksütemény, zöldség, gyümölcs összetételű adományt osztunk Budapest 18. kerületében, a Havanna lakótelepen.2019. évben 4.310.000 forint értékben kapott az alapítvány élelmiszeradományt az Élelmiszerbank Egyesülettől. Ezt osztottuk ki hetente egy alkalommal. Az osztások során 80-90 fő részesült adományban.

2019. karácsonyán az Élelmiszerbank "Édes száj" nevet viselő pályázatán sikerrel vettünk részt, melynek eredményeképpen a Mikulás és Karácsony összevont ünnepségen a gyerekeknek kedveskedtünk az Élelmiszerbank adományával, azaz csokoládéval, gyümölccsel, zabkásával, üdítővel.

Jogi tanácsadás:

Többen megkeresték az Alapítványt, hogy jogi ügyben kérjenek tanácsot, útmutatást. A kuratórium vezetője, jogász lévén, örömmel tett eleget a feladatnak.

Partner szervezeteink, akik fogadták adományainkat:

Civilek Élhető Létéért Egyesület (Pilis)Tarnaörs Község Önkormányzat Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat

Erki Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Valamint Fehér Melinda magánszemély.

Segítő tevékenységünket jelenleg is folytatjuk.

Budapest, 2020. március 05.                                                                                                            dr. Orosz Tamás

kuratórium elnöke

Záradék: E közhasznúsági jelentést a kuratórium egyhangú döntéssel, 3 igen szavazattal a kuratórium 2020. március 12. napján megtartott ülésén elfogadta.