Adója 1 százalékáról rendelkezhet az Adomány Alapítvány részére

2021-ben érvényesen rendelkezhet adója 1 százalékáról az Adomány Alapítvány javára. Amennyiben a 2020. adóévre vonatkozóan személyi jövedelamadója 1 százalékát az Adomány Alapítvány részére kívánja felajánlani, akkor az alábbi linken (https://nav.gov.hu/nav/szja1_1) található információk segítségére lehetnek. Köszönjük szépen a támogatást!

2020. évi Mikulás ünnepség

2020. decemberében ismét vendégül láttuk a kedves gyerekeket Mikulás alkalmából. A Télapó a járvány sújtotta időszakban is eljutott "szánján" a Havanna lakótelepre. Tehette ezt annak eredményeképpen, hogy az Élelmiszerbank Egyesület által kiírt "Édes száj" pályázaton az Adomány Alapítvány idén is eredményesen vett részt. Köszönjük szépen az Élelmiszerbank támogatását!

Mikulás és Karácsony 2019. évi ünnepsége

2019. decemberében a Havanna lakótelepen vendégül láttuk a gyerekeket Mikulás és Karácsony alkalmából. Az Élelmiszebank "Édes száj" pályázatának egyik nyerteseként csokoládéval, üdítővel, gyümölccsel, zabkásával, konzervvel vártuk az eseményre látogató gyerekeket.